7

Biotics - 600g - Cest Pharma

100,92 lei
Time Real: 5 Vizitatori acum

BIOTICS conține bacterii pro și pre biotice necesare florei intestinale,rezistente la mai multe tipuri de antibiotice, ce creează un mediu anaerob,care favorizeză înmulțirea bacteriilor benefice și reduce astfel riscul dezvoltării germenilor infecțioși. În acest mod este susținută imunitatea intestinală, ceea ce conduce la absorbția optimă a nutrienților esențiali necesari menținerii sănătății și obținerii performanțelor sportive. Produsul conține elemente hepato-protectoare, ce întrețin funcționalitatea articulară și reduc reacțiile inflamatorii, rezultate în urma zborului. Oferă energie suplimentară prin aportul de carbohidrați.

Cantitate

INDICAȚII:

Conține bacterii pre și probiotice necesare florei intestinale, rezistente la diferite tipuri de antibiotice și creează un mediu anaerob care favorizează multiplicarea bacteriilor benefice și reducând astfel reproducerea germenilor infecțioși. Sistemul imunitar este stimulat, ceea ce duce la absorbția optimă a nutrienților esențiali necesari pentru o sănătate perfectă și performanțe de top. Acest produs conține constituenți hepatoprotectori, menține funcționalitatea articulară și reduce reacțiile inflamatorii după un zbor. Datorită aportului de carbohidrați, acesta oferă energie suplimentară.

COMPOZIȚIE:

Calsporin® (Bacillus subtilis C-3102), Enteroccocus, maltodextrină, dextroză, MSM

ADMINISTRARE:

5g (1 măsură) /1 kg de furaj

DEPOZITARE:

A se depozita într-un loc uscat, la temperaturi care nu depășesc 25°C. Păstrați în ambalajul original, departe de umiditate și de lumina direct a soarelui. Nu utilizați după data de expirare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

3160
1091 Produse

Fisa tehnica

Administrare
5g per 1 kg mancare

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Biotics - 600g - Cest Pharma

100,92 lei

Related articles on blog