Termeni și condiții de utilizare

Bine ați venit pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de Utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de Utilizare.

COLUMBOVET în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.columbovet.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și Conditiile de Utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

 

Condiții și Modalități de Plată

Modalitățile de plată acceptate sunt:

- direct la sediul nostru

- plata ramburs prin curierat rapid-FAN COURIER

- plata cu cardul

 

Drepturi de Autor 

COLUMBOVET respecta drepturile de autor si este autorul Site-ului si beneficiazã de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei Române si Internationale. În lipsa altor precizari, toate materialele, incluzând imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea COLUMBOVET. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se pot raporta la adresa de mail office@columbovet.ro


Conditii de Utilizare. Garantii.

Site-ul este furnizat de catre COLUMBOVET pe o bazã "asa cum este" si "atat cat este disponibil". COLUMBOVET  nu garanteazã cã Site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la www.columbovet.ro sunt fãrã virusi sau alte componente informatice cu caracter potential dãunãtor. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, COLUMBOVET fiind liber de orice rãspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizãrii informaþiilor de pe site. Informatiile publicate corespund realitãtii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizãrii diverselor pagini ale Site-ului.

 

Securitate

Dacã utilizaþi Site-ul sunteti rãspunzãtor pentru asigurarea confidenþialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastrã de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sã vã asumati întreaga responsabilitate pentru activitãtile/actiunile desfãsurate pe Site cu contul si parola dumneavoastrã. În cazul în care suspectati cã, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastrã, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisã, veti notifica imediat COLUMBOVET pentru a bloca accesul la cont si a vã genera cat mai rapid un nou cont.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând fãrã a se limita la: utilizarea abuzivã, utilizarea frauduloasã, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaþii învederea comercializãrii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

 

Comunicare

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la conþinutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebãri atata timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintãtor, defãimãtor, care sã afecteze viata privatã, drepturile de proprietate intelectualã, ale COLUMBOVET sau ale unor terte pãrti, si care nu contin virusi, deruleazã campanii politice/electorale, solicitãri comerciale, scrisori în lant, mail-uri de masã, sau orice altã formã de spam. Nu puteti folosi o adresã de e-mail falsã sau sã impersonati o altã persoanã sau entitate. COLUMBOVET îsi rezervã dreptul, dar nu si obligaþia, de a îndepãrta sau edita o astfel de informatie transmisã. 

 

Politica de Confidentialitate

Legislatie
Termenii si Conditiile de Utilizare se supun legislatiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilã, în termen de 30 de zile lucrãtoare de la înregistrarea reclamatiei la sediul COLUMBOVET. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, va fi consideratã competentã instanta judecãtoreascã din aceeasi structurã administrativã cu sediul COLUMBOVET.

 

Modificari a preturilor si serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage. 

Conciliere

In cazul in care va confruntati cu o problema ce nu pare a fi rezolvabila prin email sau prin discutii cu persoana cu care discutati, puteti apela la administratorul companiei pentru o conciliere gratuita la adresa de mail office@columbovet.ro sau prin telefon +40 771 338 341 .

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

http://www.anpc.gov.ro/

Solutionarea alternativa a litigiilor

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO