Roșu Alin, cucerit de rețeta Biotics + Detox Plus + Moor Active

- Categories : Articol

E pasionat de porumbei încă din copilarie. În 2010 s-a inscris prima oară intr-o asociație de voiajori, iar de atunci n-a lipsit nici un sezon. E membru activ în Asociatia Voiajorul Arad (clubul Ineu). Un crescător priceput și consecvent, pe care îl regăsim an de an în topurile județene, provinciale și naționale. Preferă categoriile Fond, Maraton și As național. Pregătește însă porumbeii pentru a participa la absolut fiecare etapă din planul de zbor.

Alin a achiziționat de la Columbovet mai multe produse Cest Pharma, fiind încântat de efectele pozitive asupra porumbeilor săi.

“Într-o seară m-am hotărât să administrez trei zile consecutiv pe mâncare Biotics și Detox Plus, iar pentru a umezi boabele am folosit Moor Active. Încă din dimineața următoare am putut observa o stare excelentă a porumbeilor și un găinaț care arată clar că aceste produse au un impact pozitiv asupra lor. Cu siguranță, pe viitor produsele Cest Pharma nu vor lipsi din crescătoria mea. Le recomand cu drag și altor crescători care vor să aducă un plus la sănătatea, energia și recuperarea porumbeilor lor.”Masculii din lotul de zbor

Începând cu sezonul de pui 2021 va concura și într-o nouă formulă, un tandem care se va concentra exclusiv pe fonduri, Clubul Gold. Toți puii care vor intra în această cușcă de zbor vor fi inelați cu inele Gold, speciale pentru porumbeii care participă în această competiție selectă. Obiectivul este bine setat încă de pe acum: obținerea unui loc în top 10 național!

Mai jos, un sumar cu rezultatele notabile obținute în sezonul competițional 2020.

Pentru startul sezonului 2021, Alin are pregătit un lot de 70 de zburători care vor fi jucați în special pentru categoriile Fond, As Național și Maraton tineret.

Share this content

Add a comment