Mădălin Tănase a ales CEST Pharma pentru sezonul 2020

- Categories : Articol

Columbofil cu foarte mare experiență, prahoveanul Mădălin Tănase este totuși un membru nou al Federației Naționale a Crescătorilor de Porumbei din România. Mai mult decât plictisit de lipsa de profesionalism din gruparea columbofilă în care a concurat până acum, columbofilul Mădălin Tănase a pășit cu dreptul ca membru al Federației Naționale, câștigând în sezonul de debut mai multe trofee importante la nivel județean. 

Sportiv de carieră, Mădălin Tănase, din Florești, județul Prahova, concurează cu porumbeii săi la toate etapele, indiferent de categoria de distanță. „Am achiziționat porumbei pentru etapele scurte de la tandemul Stănescu+Dobre, de la tandemul Simion+Dumitran, de la Cosmin Olteanu, de la tandemul Chicheanu+Rusu. Porumbei de maraton am luat de la crescătorii Vasile Bădin, Cătălin Coman și alții. Acești porumbei i-am încrucișat, astfel încât acum pot să particip cu aceeași porumbei la etape de la 100 de km la 1.500 km”, explică Mădălin Tănase. 

Mădălin Tănase: „CEST Pharma este o firmă românească și am avut mai multă încredere”

Faptul că CEST Pharma este un producător autohton i-a inspirat sportivului și columbofilului Mădălin Tănase mult mai multă încredere decât celelalte firme de specialitate. Totul a început cu câteva tratamente produse de CEST Pharma, pe care le-a folosit în urmă cu trei sezoane, al căror efect l-a putut constata imediat și datorită cărora a ales să folosească în sezonul 2020 produse CEST Pharma. „Aproximativ acum trei ani am folosit Respiratory Plus și am rămas plăcut impresionat de efectul lor. Tot atunci am folosit complexul Vit Amino, care mi-a făcut impresia unui extraordinar amestec de vitamine și aminoacizi. Tot atunci am folosit Yellow Drops, două zile consecutiv înainte de îmbarcare”, a precizat Mădălin Tănase. 

Mădălin Tănase: „Anul acesta am făcut un program care s-a bazat pe mai multe produse CEST Pharma”

Pentru sezonul 2020, Mădălin Tănase a decis să folosească produsele CEST Pharma pentru a pregăti, trata și recupera porumbeii de zbor. Cu ajutorul lor și-a făcut un program de pregătire și recuperare, iar team „Ambiția MMA”, titulatura sub care el concurează, poate fi observată pe podiumul județean al mai multor categorii. „În sezonul 2020 am folosit mai multe dintre suplimentele CEST Pharma. Acestea sunt Sedo Plus, Biotics, Protein Plus, Amino Forte, Vit Amino, Ulei de usturoi și Healty Oil. Pentru recuperare am folosit Protein Plus, Sedo Plus și cele două tipuri de uleiuri, iar celelalte produse le-am administrat pentru pregătire. Tot ca pregătire pentru concurs, le-am administrat porumbeilor picăturile Yellow Drops timp de două zile înainte de a îi îmbarca. Cred că acestea din urmă sunt extraordinar de bune, ținând departe de porumbei multe boli. Sunt suplimente care m-au convins să le folosesc și în viitor, iar cum eu sunt sportiv de performanță și antrenor, cunosc importanța suplimentelor pentru pregătire și recuperare”, a adăugat Mădălin Tănase.

  

Share this content

Add a comment