Produse pentru imunitate porumbei - Columbovet

METABOLISM

Sunt 25 produse.

Se afiseaza 1-12 din 25 produs(e)

Filtre active

Blitzform - 100ml - Rohnfried

BLITZFORM: - fier pentru stimularea sângelui - premii de top - nări albe și condiție maximă Pentru o performanță crescută și dezinfectarea apei potabile. Porumbeii vin acasă cu 5 până la 10 minute mai devreme!

Pret 119,33 lei

Blitzform - 250ml - Rohnfried

BLITZFORM: - fier pentru stimularea sângelui - premii de top - nări albe și condiție maximă Pentru o performanță crescută și dezinfectarea apei potabile. Porumbeii vin acasă cu 5 până la 10 minute mai devreme!

Pret 262,19 lei

Carni Speed - 500ml - Rohnfried

-protejează musculatura -crește dorința de zbor -promovează rezistența Cel mai important ingredient conținut de CARNI-SPEED este L-carnitina.

Pret 130,28 lei

Garlic Oil - 500ml - Cest Pharma

Acest supliment alimentar promovează starea generală bună GARLIC OIL este un  supliment alimentar, care promovează starea generală bună, asigură o mai bună circulație a sângelui și îmbunătățește funcționarea sistemului digestiv. Se recomandă ca porumbeii să primească GARLIC OIL de două până la...

Pret 77,98 lei

Immunbooster - 500g - Rohnfried

- luptă împotriva E-coli - elimină fungii - activează sistemul imunitar Immunbooster stimulează atenția și timpul de reacție al sistemului imunitar și, astfel, sănătatea porumbeilor din interior.

Pret 154,13 lei

Impact - 100 ml - Cest Pharma

IMPACT este produsul care revoluționează cursele și ajută ca porumbeilor să le crească exponențial viteza. Optimizează nivelul oxigenului din sânge, amplifică metabolismul, favorizând astfel producerea necesarului de energie și eliberarea acesteia şi toate astea în mod legal, fără să poată fi...

Pret 110,09 lei

Impact - 250 ml - Cest Pharma

Crește viteza de zbor IMPACT este produsul care revoluționează cursele și ajută ca porumbeilor să le crească exponențial viteza. Optimizează nivelul oxigenului din sânge, amplifică metabolismul, favorizând astfel producerea necesarului de energie și eliberarea acesteia şi toate astea în mod...

Pret 177,06 lei

Oregano Oil - 500ml - Cest Pharma

Supliment nutritiv pentru porumbei din uleiuri naturale eterice din planta oregano, ce susține sănătatea porumbeilor înainte, în timpul și după zboruri şi în timpul perioadei de reproducere, năpârlire și repaos.

Pret 55,96 lei