Minerale pentru porumbei - Grit porumbei - Columbovet

GRIT ȘI MINERALE

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)

Filtre active

Jelle Jellema CMM DHP Cultura 9KG

Amestecul mineral complet Minerale în raportul potrivit (deci nu sunt necesare alte minerale) Minerale marunte pentru o absorbție adecvată. Bun pentru recuperarea musculară (datorită adaosului suplimentar de magneziu) Nu au fost adăugate semințe (astfel vor culege  gritul fara sa il imprastie).

Pret 133,03 lei
  • Stoc epuizat

Premium Mineral Concurs - 5 kg -...

- performanțe la zbor - ajută sistemul digestiv - stimulează metabolismul PREMIUM MINERAL CONCURS este un produs natural care conține oregano și plante Herba-San.

Pret 82,57 lei

Super Mineral - 10kg - Rohnfried

- minerale echilibrate - compensează deficitele de alimentație - stimulează metabolismul - favorizează digestia - granulație fină

Pret 86,24 lei

Vanrobaeys PICO GRIT 20KG, grit...

Grit pentru porumbei. Sursă de oligoelemente și minerale ce contribuie la o digestie optimă și absoarbe substantele nocive din sistemul digestiv. Administrați pe tot parcursul anului.

Pret 60,55 lei

Vanrobaeys RED STONE 20KG, grit...

Redstone este o sursa de oligoelemente si minerale ce contribuie la o digestie optima si absoarbe substantele nocive din sistemul digestiv. Administrati pe tot parcursul anului.

Pret 64,22 lei

Vitamineral 10KG - Cest Pharma

VITAMINERAL este un amestec echilibrat de minerale, vitamine și elemente esenţiale, necesar pentru porumbei de-a lungul anului. Ajută la dezvoltarea mușchilor și la întărirea oaselor, la dezvoltarea armonioasă a puilor și menţinerea unui sistem imunitar puternic.

Pret 64,22 lei