Minerale pentru porumbei - Grit porumbei - Columbovet

GRIT ȘI MINERALE

Sunt 13 produse.

Se afiseaza 1-12 din 13 produs(e)

Filtre active

Jelle Jellema CMM DHP Cultura 9KG

Amestecul mineral complet Minerale în raportul potrivit (deci nu sunt necesare alte minerale) Minerale marunte pentru o absorbție adecvată. Bun pentru recuperarea musculară (datorită adaosului suplimentar de magneziu) Nu au fost adăugate semințe (astfel vor culege  gritul fara sa il imprastie).

Pret 133,03 lei
  • Nou

NAT VITAMINERAL 2.5 KG

Amestec complet de minerale, esențial pentru recuperarea după etape și de asemenea pentru perioada de împerechere şi năpârlire.

Pret 44,95 lei

Premium Mineral Concurs - 5 kg -...

- performanțe la zbor - ajută sistemul digestiv - stimulează metabolismul PREMIUM MINERAL CONCURS este un produs natural care conține oregano și plante Herba-San.

Pret 82,57 lei

Super Mineral - 10kg - Rohnfried

- minerale echilibrate - compensează deficitele de alimentație - stimulează metabolismul - favorizează digestia - granulație fină

Pret 86,24 lei

Vanrobaeys PICO GRIT 20KG, grit...

Grit pentru porumbei. Sursă de oligoelemente și minerale ce contribuie la o digestie optimă și absoarbe substantele nocive din sistemul digestiv. Administrați pe tot parcursul anului.

Pret 52,29 lei

Vanrobaeys RED STONE 20KG, grit...

Redstone este o sursa de oligoelemente si minerale ce contribuie la o digestie optima si absoarbe substantele nocive din sistemul digestiv. Administrati pe tot parcursul anului.

Pret 56,88 lei

VITAMINERAL 10KG

VITAMINERAL este un amestec echilibrat de minerale, vitamine și elemente esenţiale, necesar pentru porumbei de-a lungul anului. Ajută la dezvoltarea mușchilor și la întărirea oaselor, la dezvoltarea armonioasă a puilor și menţinerea unui sistem imunitar puternic.

Pret 64,22 lei