Minerale pentru porumbei - Grit porumbei - Columbovet

GRIT ȘI MINERALE

Filtre active

Energy Power Mix 10L - DHP Cultura

Energy Powermix este o hrană pentru super-rezistentă și de creștere, care se administrează în timpul creșterii puilor și pentru rezervele necesare de grăsime în timpul etapeleor de concurs.

Pret 165,14 lei

Jelle Jellema CMM DHP Cultura 9KG

Amestecul mineral complet Minerale în raportul potrivit (deci nu sunt necesare alte minerale) Minerale marunte pentru o absorbție adecvată. Bun pentru recuperarea musculară (datorită adaosului suplimentar de magneziu) Nu au fost adăugate semințe (astfel vor culege  gritul fara sa il imprastie).

Pret 133,03 lei

NAT VITAMINERAL 2.5 KG

Amestec complet de minerale, esențial pentru recuperarea după etape și de asemenea pentru perioada de împerechere şi năpârlire.

Pret 55,05 lei

Premium Mineral Concurs - 5 kg -...

- performanțe la zbor - ajută sistemul digestiv - stimulează metabolismul PREMIUM MINERAL CONCURS este un produs natural care conține oregano și plante Herba-San.

Pret 82,57 lei

Turbo Grit Mix - Cest Pharma

INDICAȚII: TURBO GRIT MIX este un amestec de minerale perfect echilibrat și adaptat nevoilor porumbeilor. Acest amestec ajută porumbeii, oferindu-le următoarele beneficii: • OASE PUTERNICE  • PENAJ MĂTĂSOS  • VITALITATE ȘI ENERGIE MAXIMĂ  • SĂNĂTATE INTESTINALĂ 

Pret 80,73 lei
  • Stoc epuizat