CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORIINATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORII
NATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC

 Producator > VANROBAEYS (15)
Compania Vanrobaeys a fost ºi rãmîne o afacere de familie, care a început sã producã hranã pentru porumbei în anul 1965. Între timp s-a dezvoltat devenind o companie de top care furnizeazã hranã pentru columbofili deþinãtori de porumbei campioni, atât din Belgia cât ºi din alte þãri.
Folosim doar porumb de înaltã calitate în toate mixturile noastre, în special Porumb CRIBBS (porumb franțuzesc). Acest porumb este uscat natural de vânt și soare cât încã e pe cotor (colectat în cuști cu gratii) pe parcursul a 6 luni. Își pãstreazã toate nutrientele atât de necesare de zaharuri, amidon și germinative. Toate acestea în contrast cu porumbul uscat prin uscare automatizatã unde se folosește are fierbinte și care își pierde mult din valoarea nutriționalã.
Acest avantaj unic pe care îl avem reprezintã garanția pe care o oferim cã mixurile noastre care conțin Porumb Cribbs sunt toate la calitate înaltã pe tot parcursul anului. De asemenea, avem stabilite relații excepționale cu fermierii francezi care ne aprovizioneazã cu porumb. Aceștia sunt oameni care își iubesc meseria și pun suflet în tot ceea ce cultivã.

Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2020. Design by Dojo X