0

Tricho Natura 100 G - Cest Pharma

82,57 lei
Time Real: 5 Vizitatori acum

Formulă complementară în terapia cu medicamente la care agenţii patologici au devenit rezistenţi, contribuie la inhibarea dezvoltării şi răspândirii protozoarelor ce determină trichomonoză, hexamitiază sau coccidioză. Conţine o varietate de ingrediente bioactive cu rol antibacterian, antiinflamator, antiparazitar, antioxidant, antifungic.

Cantitate

INDICAȚII: Formulă complementară în terapia cu medicamente la care agenţii patologici au devenit rezistenţi, contribuie la inhibarea dezvoltării şi răspândirii protozoarelor ce determină trichomonoză, hexamitiază sau coccidioză. Conţine o varietate de ingrediente bioactive cu rol antibacterian, antiinflamator, antiparazitar, antioxidant, antifungic.

COMPOZIȚIE: maltodextrină, ulei de arbore de ceai, extract uscat de propolis, pulbere de scorțișoară, extract de semințe de chimen negru (Nigella Sativa), pulbere de Artemisia Sieberi, ulei de Neem, pulbere de Origanum, pulbere de Turmeric.

ADMINISTRARE: 5g/kg hrană completă timp 7 zile.

PRECAUȚII ȘI DEPOZITARE: Nerecomandat în cazul hipersensibilităţii la oricare dintre ingrediente.

A se depozita într-un loc uscat, la temperaturi care nu depășesc 25°C. Păstrați în ambalajul original, departe de umiditate și de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemana copiilor. Nu utilizați după data de expirare.

4702
1820 Produse

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Tricho Natura 100 G - Cest...

82,57 lei

New arrivals