2

VIRKON S ,50 G, DEZINFECTANT CUȘCĂ

12,61 lei
Timp Real: 5 Vizitatori acum

Pulbere hidrosolubilă recomandată ca dezinfectant universal .

Cantitate

VIRKON S este o pulbere hidrosolubilă recomandată ca dezinfectant universal . Produsul este ambalat într-un plic ce conţine 50g de pulbere. Datorita spectrului larg si acțiunii puternic dezinfectante, se recomandã utilizarea lui în adăposturi (crescatorii).

După curațenia obișnuită, numarul organismelor ce cauzează boli, poate ramâne suficient de ridicat pentru a reprezenta o amenințare pentru porumbei, de aceea e recomandat să dezinfectăm cu VIRKON S.

Virkon S - pulbere, primul dezinfectant veterinar virucid cu spectru larg, este recunoscut de industria de specialitate si guvernele din intreaga lume ca dezinfectantul de prima alegere pentru prevenirea si controlul bolilor la animale. Virkon S combina flexibilitatea mare de aplicare si spectrul larg de actiune cu eficacitatea impotriva virusurilor, bacteriilor si fungilor la temperaturi scazute, in apa dura, pe suprafete poroase si in prezenta materiei organice.

Substanta activa: 50% Pentapotassium.

Virkon S este un dezinfectant chimic pe baza de oxigen ce contine saruri organice simple si acizi organici. Ingredientul activ se descompune in diverse moduri in mediul inconjurator, sol si apa, formand substante ce nu sunt nocive, saruri de potasiu si oxigen. Trei sferturi din ingredientele din Virkon S sunt substante anorganice, care se descompun natural in mediul inconjurator in saruri anorganice simple. Restul, compusii organici, sunt clasificati ca fiind biodegradabili in conformitate cu standardele testelor.

Virkon S - pulbere concentrat nu prezinta efecte de toxiciate acuta daca intra in contact cu pielea sau daca este inghitit.

Mod de actiune:

Virkon S oxideaza legaturile sulfurice din proteine si enzime intrerupand functia membranei celulare, cauzand ruperea peretelui celular. Nu exista nicio dovada care sa sugereze ca bacteriile ce cauzeaza boli dezvolta rezistenta la Virkon S in comparatie cu alte tipuri de dezinfectanti.

Compozitie:

Virkon S este meticulos verificat in timpul procesului de fabricatie, pentru a fi un amestec echilibrat, stabilizat de compusi de peroxigen, surfactant, acizi organici si un sistem tampon anorganic.

Domeniul de utilizare: domeniul veterinar.

Aria de utilizare:

- Decontaminarea generala a suprafetelor si a echipamentelor portabile din ferme;

- Decontaminarea dezinfectoarelor pentru vehicule si picioare;

- Igienizarea sistemelor de alimentare cu apa potabila;

- Decontaminarea aerului.

Metoda de aplicare: Pulverizare sub presiune pentru suprafete si echipamente

Concentratia solutiei de lucru/doza de aplicare 1:100 (300 ml/m²)

Timpul de actiune: 10-30 minute

Dozaj: 100 g/ 10 L 

505
187 Produse

Fisa tehnica

Administrare
Dozaj: 100 g/ 10 L

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

VIRKON S ,50 G,...

12,61 lei