Suntem împreună pe drumul către succes!

- Categories : Articol

„Zilele Cest Pharma” sunt pentru noi o nouă oportunitate de a ne pune în aplicare misiunea: „Porumbei sănătoși! Columbofili fericiți!”

Pentru noi acest slogan reprezintă întreaga filozofie pe care se bazează munca noastră de fiecare zi. Fiecare produs, fiecare rețetă este gândită pentru a obține maximum pentru atleții noștri!

Acum majoritatea crescătoriilor freamătă de vibrațiile împerecherii sau de glasurile puilor, mereu înfometați. Este o perioadă de maximă importanță pentru viitorul coloniei fiecăruia dintre noi, când porumbeii trebuie bine hrăniți și mai ales trebuie folosite suplimentele absolut necesare acestei perioade. Creșterea puilor, dacă se va face corespunzător, va asigura un viitor bun. Lipsurile de acum, chiar dacă nu sunt foarte vizibile, vor deveni vizibile odată cu primele concursuri ale puilor din 2021 și mai ales odată cu creșterea distanțelor. Este de preferat să creștem pui mai puțini întreținuți exemplar decât pui mulți îngrijiți necorespunzător!!!

În câteva săptămâni ne așteaptă pe toți provocarea cea mare: încep concursurile!!! Ești pregătit? Ai făcut tot ce a depins de tine ca porumbeii să fie bine întreținuți încă din toamna trecută, în aștepatarea acestui moment? Toate eforturile noastre au în vedere un singur lucru: câștigarea concursurilor și a campionatelor! Iar pentru asta e nevoie de o crescătorie sănătoasă, de porumbei sănătoși și selectați calitativ și de un program bun de suplimente și antrenamente! Tocmai de asta am creat Cest Pharma!!! Pentru a-ți oferi cele mai bune suplimente și medicamente care să te ajute să ajungi acolo unde ai visat: CAMPION!!!

Și ce ar fi mai potrivit acum, în această perioadă extrem de importantă pentru porumbei tăi și pentru tine dacă nu o serie de reduceri importante la produsele tale favorite! Tocmai asta înseamnă ,,Zilele Cest Pharma,,: o perioadă în care găsești la Columbovet și la distribuitorii din țară, reduceri importante dar și informații utile despre cum să folosești produsele noastre și mai ales câteva interviuri deosebite pe pagina de facebook, cu cei de la care avem ce învăța!

Iar în final, mai avem o surpriză: pentru orice comandă plasată pe site-ul Columbovet, de peste 350 de lei în produse Cest Pharma, vei primi gratuit steagul Cest Pharma, care pe lângă logo-ul nostru mai are și o inimă mare cât toată România. Pentru că și noi, și tu, iubim România, și ce ar putea fi mai frumos decât să îți antrenezi porumbeii cu gândul la țara ta și la faptul că într-o zi ai putea să o reprezinți cu onoare la Olimpiada Columbofilă!

Mult succes prieten drag,

Marius Tunduc

CEO Cest Pharma

Share this content

Add a comment