Olimpiu Iliea, rezultate de top cu suplimente CEST Pharma

- Categories : Articol

Sezonul 2020 i-a adus lui Olimpiu Ilea alte rezultate importante. La final de sezon competițional, columbofilul din Alba își va putea trece în palmares locul 2 județean Fond Tineret, locul 1 județean As Maraton Tineret, locul 1 județean Maraton Tineret, locul 1 județean Maraton Grand Prix Tineret și locul 1 județean Berlin Național.

Olimpiu Iliea: „La expoziția națională de la Brașov am achiziționat, împreună cu un prieten, mai multe produse CEST Pharma”

Unul dintre „secretele” unui sezon atât de productiv au fost suplimentele și tratamentele produse de CEST Pharma. Pe durata întregului sezon, porumbeii lui Olimpiu Ilea au fost tratați, pregătiți și recuperați doar cu produsele aferente marca CEST Pharma, o alegere mai mult decât câștigătoare. „La expoziția națională de la Brașov am achiziționat, împreună cu un prieten, mai multe produse CEST Pharma. Am cumpărat și am folosit în timpul sezonului Sedo Plus, Electrolit și Protein Plus, iar ca tratamente am folosit Ri Special, Respiratory Plus, Tricoplus și, nu în ultimul rând, am mai folosit suplimentele Balance. Pe lângă suma mică pe care a trebuit să o achit pentru aceste produse, eficacitatea lor a fost maximă. Eu nu folosesc prea multe tratamente, dar atunci când a fost nevoie și am intervenit cu tratament, rezultatele s-au văzut imediat. De exemplu, anul acesta am avut o mică problemă cu tricomonoza la porumbeii de matcă. Am folosit Tricoplus, iar după cinci zile de tratament, porumbeii mei nu mai aveau nimic”, a explicat Olimpiu Ilea.

Olimpiu Ilea: „Nu aș renunța la Protein Plus, Electrolit și Sedo Plus”

Fără rezerve, dintre toate produsele pe care le-a folosit până acum, Olimpiu Ilea se declară cel mai mulțumit de cele produse de CEST Pharma. Pentru un sezon de concursuri reușit, columbofilul Olimpiu Ilea consideră indispensabile suplimentele Protein Plus, Sedo Plus și Electrolit. „Am fost foarte mulțumit de tot ceea ce am folosit de la CEST Pharma, dar dacă ar fi să aleg, nu aș renunța la Protein Plus, Sedo Plus și Electrolit, dar nici la tratamentele pentru problemele respiratorii și pentru tricomonoză. Am putut observa că porumbeii tolerează foarte bine aceste suplimente și tratamente și răspund foarte bine după administrare. Pe viitor voi folosi tot aceste produse. Chiar am avut o discuție cu mai mulți colegi din asociație, cărora le-am recomandat aceste suplimente și pe care le vor folosi și ei începând cu sezonul următor”, a precizat același crescător. 

Share this content

Add a comment