FLY POWER – PROBABIL CEL MAI BUN CONDIȚIONATOR DE CONCURSURI!!!

- Categories : Articol

Există produse pentru sportivi, oameni sau porumbei, care cresc considerabil performanțele acestora datorită unor compoziții create de speciliști în nutriție care înțeleg funcționarea organismului și știu cum să pună în valoare efectele unor suplimente.

Astfel, am conceput Fly Power, în colaborare cu dna. Dr. Irina Bunescu, poate cel mai bun condiționator pentru porumbei din toate timpurile. Este conceput special pentru îmbunătățirea performanțelor sportive și creșterea duratei de viață sportivă prin aportul de elemente fiziologice nutritive ce clădesc și consolidează un organism sănătos rezistent la efort fizic, oboseală, stres și îmbolnaviri.

Conține un complex de carbohidrați, diferiți ca timp de metabolizare, care  în timpul efortului fizic se consumă secvențial, şi, pe măsură ce se epuizează unul dintre ei, intră în acțiune următorul, astfel încât asigură permanent necesarul energetic pe întreaga perioadă de zbor.

Aceștia au o rată superioară de metabolizare în grăsimi. Carbohidrații prezenți în formulă se vor  transforma la nivelul  ficatului în grăsime, principalul combustibil pentru zborul susținut,  iar acest lucru este foarte important pentru că la păsări producția de grăsimi din metabolismul fructozei este cea mai eficientă comparativ cu alți carbihidrați și  păsările au o mare capacitate de stocare a grăsimilor, ca rezervă de energie, comparativ cu alte clase de vertebrate.

Conține substanțe anti-inflamatoare naturale și cu rol de menținere a integrității articulațiilor. Acestea mențin funcționalitatea musculo-articulară prin componentele constructive esențiale ale structurii cartilajelor articulare, oaselor, ligamentelor și tendoanelor cu efect în combaterea efectelor inflamatorii ce apar în urma activităților sportive. Totodată reface țesuturile ce au suferit leziuni  în perioada efortului fizic.

Oferă protecție sistemului imunitar.

La nivelul intestinului prin acțiunea culturilor de drojdii naturale.

La nivelul celulelor albe sangvine datorita beta-glucanului care este un imunomodulator care crește activitatea macrofagelor și a neutrofilelor, intervine în procesul de fagocitoză, activează limfocitele T și B, stimulează producția de gamma-interferon.

Îmbunătățește funcțiile vitale corectând tulburările hepatice ce apar datorită efortului intens sau îndelungat. Favorizează eliminarea toxinelor prin proprietățile sale anti-oxidante, contribuie la regenerarea celulelor hepatice și repararea leziunilor vechi, ajută la combaterea inflamației ductelor biliare și infiltrației grase a ficatului. Menține funcționalilatea sistemului cardiac asigurând oxigenarea optimă a tuturor țesuturilor.

Stimulează creșterea unui penaj de calitate datorită substanțelor bogate în sulf, compus esențial în producerea de cheratină și colagen, proteine elementare pentru piele, penaj și gheare.

Contribuie la menținerea sănătății ficatului îmbunătățind absorbția nutrienților.

Asigură o recuperare rapidă după îmbolnăviri.

Administare: 5 g (1 mãsurã) la 1 kg hrană, astfel:

în perioadele de împerechere, nãpâlire și creștere: de 2-3 ori pe sãptãmânã

înainte de concurs : 2-6 administrãri înainte de ziua zborului în funcție de distanță

la întoarcerea din cursã: 2-3 ori pe sãptãmânã.

În sezonul rece, în cazuri severe de recuperare sau pe fondul carențelor nutritive, se administreazã 30 – 45 zile, pentru restabilirea functiilor organice.

sursa:http://cest-pharma.com/

Share this content

Add a comment