DETOXIFIEREA, ÎNTRE MIT ȘI ADEVĂR!

- Categories : Articol

Detoxifierea este un tratament alternativ care are ca scop eliminarea toxinelor, substanțe acumulate în organism care pot avea efecte negative pe termen scurt său lung. 

Corpul porumbeilor noștri, acumulează toxine, rezultate din prelucarea hranei și a suplimentelor sau medicamentelor folosite. Unele rezultă în urma cerealelor care conțin erbicide sau pesticide, altele rezultă din conservanții găsiți în produsele primite iar altele rezultă din procesele chimice metabolice. În oricare dintre cazuri, acumularea toxinelor nu este benefică și dcă nu intervenim pentru a le elimina periodic, efectele lor vor fi negative și de ne-dorit. O metodă foarte bună, în timpul iernii este postul negru, care elimină toxinele acumulate, însă în perioda concursurilor, a năpârlirii, a creșterii puilor și a dezvoltării lor, acesta nu este posibil.

Acesta este motivul pentru care am dezvoltat două produse complementare, care fac adevărate minuni în intestin, curățând și detoxifiind organismul.

Moor Active, este un produs 100% natural, care conține cărbune de turbă lichid. Cărbunele activ era considerat în trecut antidotul universal. Cărbunele acționează prin captarea toxinelor și a substanțelor chimice în intestin, prevenind absorbția lor. Textura poroasă a cărbunelui are o sarcină electrică negativă, ceea ce îl face să atragă molecule încărcate pozitiv, cum ar fi toxinele și gazele. Deoarece cărbunele activ nu este absorbit de corp, poate transporta în afara corpului, prin fecale, diverse toxine care se leagă de suprafața sa.

Detox Plus, la fel un produs natural, îmbunătățește digestia prin creșterea absorbției elementelor nutritive, detoxifică organismul, ajută la eliminarea paraziților, protejează împotriva contaminării cu micotoxine (cum ar fi aflatoxina) prezente în boabele cerealiere. De asemenea, se recomandă în infecții respiratorii, deoarece are un efect de uscare asupra membranelor mucoase și este un expectorant natural. Bogat în minerale și oligoelemente, precum: calciu, magneziu, potasiu, fier, siliciu, sulf, cobalt, sodiu, clor, aluminiu, mangan, cupru, iod, seleniu, crom, molibden, fosfor, germaniu, zinc, argint, brom, vanadiu, rubidiu, bor. Argila din Detox Plus, este o argilă adictivă care atrage toxinele din intestin și le elimină prin fecale, crescând capacitatea detoxifiantă a prodului Moor Active. Cele două compoziții se depun între cilii intestinului și curăță în profunzimea acestora iar usturoiul și scorțișoara acționează ca antibiotici naturali și anti-parazitari naturali direct în profunzimea depunerilor dintre cili intestinului.

Folosite împreună, la mijlocul săptămânii, când concurăm săptămânal, pentru o zi, sau 2 – 3 zile, între etape când concurăm la două sau trei săptămâni, asigură curățarea intestinului de toxine. Ce obține prin asta? Foarte simplu, un organism din care eliminăm toxinele și un intestin curat poate absoarbe mai eficient nutrienții din hrană. Cilii din intestin, eliberați de rezidurile depuse între ei, sunt cei prin care, sunt absorbiți prin peretele intestinal nutrienții necesari, sub influența probioticelor și cu ajutorul reacțiilor chimice generate de acestea și de mediul acid al intestinului. Intestinul curățat va face ca absobția să crească și astfel vom vedea cum, cu aceiași cantitate de hrană primită, porumbeii noștri vor fi mai sănătoși, mai vioi și vor zbura mai bine. În caz contrar, vom vedea exact inversul acestora și vom acționa poate cu medicamente sau vom crește dozele de suplimente, cu efecte negative și mai mari iar la finalul sezonului vom primi ne-fericiți în urmă fără să înțelegem ce sa întâmplat. Detoxifierea poate face diferența și mai mult o poate face vizibil!!!

sursa: https://www.cest-pharma.com/

Share this content

Add a comment