CUM AR FI DACĂ AM PUTEA DEZINFECTA APA ÎN MOD ECOLOGIC?

- Categories : Articol

Una din marile probleme a crescătorilor de porumbei este dată de faptul că majoritatea bolilor se transmit de la un porumbel la altul prin intermediul apei de băut. În plus, odată ce apa stă mai mult timp în volieră, mai ales în zilele călduroase de vară, bacteriile din aceasta se dezvoltă și mai mult.

Dacă la porumbeii de zbor, ținuți la văduvie, se poate scoate apa imediat după ce beau toți porumbeii, urmând a fi dată altă apă mai târziu, la porumbeii ținuți la ,,natural,, respectiv la reproducție, e foarte greu să luăm apa peste zi, mai ales în zilele toride și când au pui.

Tocmai acesta este motivul pentru care, am creat special pentru voi un produs care rezolvă această problemă a bacteriilor, fungilor, ciupercilor și a virușilor.

SANOCEST – este un produs ecologic, ne-toxic și care nu afectează în nici un fel negativ porumbeii. Testele de laborator ne-au arătat că în 5 minute după ce este pus în apa de băut distruge 99,99% din bacteriile: Staphylococcus aureus bacteria, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Enterococcus hirae, Candinda albican, Aspergilus brasiliensis.

Folosind Sanocest oferim șansa porumbeilor noștri de a bea o apă fără bacterii nocive, și obținem astfel o sănătate naturală mult mai bună.

Totodată în cazurile incipiente de ,,boala puilor,, Sanocest este de mare ajutor. Recomandăm dublarea dozei și administrarea de mâncare ușoară și puțină. Există șanse foarte mari să reușiți să evitați administratea de antibiotice în acest caz.

Apa din tacurile de băut a mașinilor care transportă porumbei este de asemenea un focar de transmitere a bolilor de la un porumbel la altul. Adăugarea de Sanocest în apa de băut a porumbeilor pe timpul transportului spre locurile de lansare face mai puțin probabilă contaminarea acestora și nevoie de a-i trata după fiecare etapă.

Așadar este posibil să dezinfectăm apa fără să afectăm porumbei!!! Cu Sanocest, produs ecologic, apa este dezinfectată în siguranță iar porumbei care o beau sunt mai puțin expuși bacteriilor!!!

sursa: www.cest-pharma.com

Share this content

Add a comment