Columbovet, partener Vanrobaeys, hrană de top pentru porumbeii voiajori!

- Categories : Articol

Campionii folosesc Vanrobaeys!

La Columbovet vă punem la dispoziție o gamă largă de amestecuri de hrană, care acoperă nevoile fiecărui compartiment (reproducție, pui, zbor), fiecărei categorii de distanță și pentru ambele metode de zbor: natural și văduvie.

https://www.columbovet.ro/ps/ro/brand/9-vanrobaeys

Acest brand continuă să fie o afacere de familie. A început să producă hrană pentru porumbei încă din 1965. De atunci a devenit un producător important, furnizând multor crescătorii de top belgiene și internaționale amestecuri speciale de hrană pentru porumbeii voiajori în special.

Iată mai jos un exemplu recent de rezultat de top, obținut cu mâncare Vanrobaeys 100%!

Platteeuw Kurt & Raf (Rumbeke), câștigătorii etapei Bourges National, Belgia. Este pentru a opta oară când reușesc performanța de a câștiga locul 1 la o etapă națională din Belgia!

Un porumbel sănătos obține aproape totul dintr-o hrana sănătoasă, complexă.

Scopul Vanrobaeys este de a oferi un sortiment cât mai variat de hrană pentru porumbei. Fiecare perioadă a anului vine cu propriile priorități specifice de hrănire: un porumbel are nevoi diferite în timpul năpârlirii decât în timpul sezonului de curse sau de reproducere.

Vanrobaeys este pasiune: pasiune pentru calitate și perfecțiune, unde totul trebuie să fie foarte bine pus la punct. Pentru a realiza acest lucru, controlul calității este esențial, deoarece este imposibil să comercializezi hrană de înaltă calitate dacă „materiile prime” nu sunt cu adevărat de înaltă calitate.

Share this content

Add a comment