BIOTICS DUO – DOUĂ AVANTAJE ÎNTR-UN SINGUR PRODUS!!!

- Categories : Articol

Cu toții cunoaștem importanța probioticelor și a prebioticelor pentru organismele vii. Cercetările tot mai amănunțite scot la iveală faptul că în instestin avem un al doilea creier, numărul de celule nervoase din acest organ fiind comparabil cu cel din creier. Tocmai de aceea tulburările numite generic „distrugerea florei intestinale” afectează atât de mult organismul porumbeilor.

Bacteriile benefice (Probacterii) creează în intestin o microfloră absolut necesară supraviețuirii, a extragerii nutrienților din hrană și a folosirii lor optime. Reacțiile acidifiante generate de activitatea probioticelor sunt așadar esențiale vieții.

Odată ce știința a descoperit bacteriile probiotice, a fost doar o chestiune de timp până la apariția produselor care conțin culturi de probiotice și care au ca scop creșterea calității florei intestinale, creșterea numărului de bacterii benefice și normal restabilirea echilibrului intestinal când se produc distrugei ale florei.

Ce se întâmplă, de fapt, când flora intestinală se „distruge”? Studiile au arătat că atunci când curățăm cu un dezinfectant puternic o suprafață, omorâm și bacteriile bune și bacteriile rele. În următoarele 15 minute, bacteriile rămase (oricum am dezinfecta, undeva mai rămân bacterii) încep să se reproducă pentru a repopula zona afectată. Primele care se reproduc și colonizează zona sunt bacteriile gram-negative. În mod normal, raportul probacterii/ bacterii negative este de 65% (probiotice) la 31-32% (bacterii negative) și 3-4% spații goale (ne-ocupate). Așadar, după “distrugere” bacteriile negative ocupă mai mult în prima fază decât în cazul raportului normal și echilibrat și de aici apar tulburențele numite „distrugerea florei intestinale”. Până când acest raport se re-așează trece o perioadă de timp în care performanța scade.

Când dăm porumbeilor noștri probiotice, acestea cresc numărul bacteriilor benefice, ocupă (în condiții normale) cele 3-4% spații goale și supra popularea face ca bacteriile să nu se mai reproducă menținând, așadar, flora inestinală stabilă. În cazul florei distruse, probioticele cresc cantitatea de bacterii benefice restabilind mult mai repede echilibrul intestinal natural (raportul 65-32).

Există numeroase tipuri de probiotice în flora intestinală. O parte dintre ele au fost deja reproduse de om și sunt folosite atât pentru oameni cât și pentru animale. În lumea porumbeilor există câteva probiotice cu efect excepțional asupra florei intestinale atunci când sunt administrate corespunzător. Biotics a fost creat încă de la început pentru a fi un produs de TOP, cu o concentrație foarte mare de probiotice. Azi Cest Pharma se reinventează și aduce pe piață Biotics Duo: primul produs pentru porumbei care conține două probiotice de mare calitate și cu efecte garantate.

Biotics Duo conține același procent de Calsporin (Bacillus Subtilis) ca și fratele mai mare, Biotics, însă are în plus Enterococcus Faecium în concentrație mare, ceea ce face ca efectul acestui produs să se dubleze, atât datorită concentrației mari de probiotice, cât mai ales și faptului că populează intestinul cu două culturi benefice, diferite. În plus și normal, produsul conține și pre-biotice, acestea fiind de fapt hrana probioticelor. O acțiune multiplă de populare cu două culturi benefice, în cantitate mare și cu hrana adecvată care le face să se dezvolte ultra rapid și să favorizeze o floră intestinală sănătoasă!!!

Sursa: https://www.cest-pharma.com/

Share this content

Add a comment