0
  • Stoc epuizat

Aparasit Fogger 300 ml - Rohnfried

65,55 lei
Timp Real: 5 Vizitatori acum

Röhnfried Aparasit Fogger este un aburitor care ucide în mod fiabil toate insectele târâtoare și zburătoare, cum ar fi puricii, muștele, acarienii, acarienii de iarbă, moliile etc.

Sorry, no items left.
Cantitate
Stoc epuizat

Descriere

Röhnfried Aparasit Fogger

Röhnfried Aparasit Fogger este un aburitor care ucide în mod fiabil toate insectele târâtoare și zburătoare, cum ar fi puricii, muștele, acarienii, acarienii de iarbă, moliile etc. De asemenea, sa dovedit a fi foarte eficient împotriva acarienilor de păsări roșii. În plus, s-a dovedit a fi foarte eficient în lupta împotriva acarienului de pasăre roșie. Combinația specială de ingrediente active face din Röhnfried Aparasit Fogger un produs de combatere a dăunătorilor extrem de eficient și ușor de utilizat pentru oricine dorește să scape rapid și ușor de dăunătorii intruzivi.

Eficient împotriva insectelor târâtoare și zburătoare, cum ar fi acarienii roșii de pasăre, acarienii de iarbă, purici, păduchi, molii, căpușe și alte animale dăunătoare.

Efectul de distrugere imobilizează bug-urile în câteva minute și, datorită efectului de ucidere, moartea are loc la scurt timp mai târziu.

Combinația unică de geraniol natural și alte două insecticide garantează un spectru larg și eficient de acțiune.

 

Ingrediente active per kg: permetrin 4,0 g/kg; tetrametrină 1,0 g/kg; geraniol 1,0 g/kg

 

Instrucțiunile de utilizare:

1. Plasați Röhnfried Aparasit Fogger central în incapare pe un loc înalt, de ex. o masă sau un taburet.

2. Închideți ferestrele, trapele etc. Opriți ventilația încăperii etc.

3. Apăsați butonul de pulverizare până când se fixează.

4. Părăsiți podul/grajdul și închideți ușile (aprox. 2 ore).

5. Apoi ventilați bine incaperea (1 oră). 6.

6. Reziduurile care pot ramane pe suprafete pot fi indepartate dupa aplicare cu un detergent simplu universal. Dacă este folosit în interior, pur și simplu aspirați tapițeria, covoarele, saltelele și altele asemenea.

 

Utilizați cu atenție produsele biocide. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare

✅ EFECT MARE – Röhnfried Aparasit Fogger este eficient împotriva acarienilor roșii de pasăre, purici, păduchi, acarieni, muște, molii, căpușe și alte parazite.

✅ EFECT DE OMĂRI ȘI DOBĂRI – Aparasit Fogger Röhnfried îngheață parazitul imobil în câteva minute, moartea survine la scurt timp mai târziu.

✅ COMBINAȚIE UNICA EFICIENTĂ – compoziția de geraniol pe bază naturală, completată cu alte două insecticide, asigură un spectru larg și eficient de acțiune

✅ UȘOR DE UTILIZAT – este nevoie de o singură apăsare a unui buton pentru a activa Aparasit Fogger Röhnfried: despachetați – configurați – apăsați butonul de pulverizare și 2 ore mai târziu dăunătorii sunt îngrijiți

✅ LIVRARE – Röhnfried Aparasit Fogger este furnizat într-o sticlă cu pulverizator de 300 ml – dimensiunea ideală pentru a controla eficient dăunătorii chiar și în grajduri și poduri (până la 90 qm)

4435

Referinte specifice

Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Aparasit Fogger 300 ml -...

65,55 lei