Terms and conditions of use

Bine ați venit pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile de Utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și Condițiilor de Utilizare.

COLUMBOVET în calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.columbovet.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și Conditiile de Utilizare, fără nici un fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

 

Condiții și Modalități de Plată

Modalitățile de plată acceptate sunt:

- direct la sediul nostru

- plata ramburs prin curierat rapid-FAN COURIER

- plata cu cardul

 

Drepturi de Autor 

COLUMBOVET respecta drepturile de autor si este autorul Site-ului ºi beneficiazã de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislaþiei Române ºi Internaþionale. În lipsa altor precizãri, toate materialele, incluzând imagini, ilustraþii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea COLUMBOVET. Eventualele probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala se pot raporta la adresa de mail info[at]columbovet.ro


Condiþii de Utilizare. Garanþii.

Site-ul este furnizat de catre COLUMBOVET pe o bazã "aºa cum este" si "atat cat este disponibil" . COLUMBOVET  nu garanteazã cã Site-ul, serverele pe care este gãzduit, sau e-mailurile trimise de la www.columbovet.ro sunt fãrã viruºi sau alte componente informatice cu caracter potenþial dãunãtor. Utilizatorul foloseºte Site-ul pe riscul propriu, COLUMBOVET fiind liber de orice rãspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizãrii informaþiilor de pe Site. Informaþiile publicate corespund realitãþii la momentul înscrierii lor pe Site sau al actualizãrii diverselor pagini ale Site-ului.

 

Securitate

Dacã utilizaþi Site-ul sunteþi rãspunzãtor pentru asigurarea confidenþialitaþii datelor privitoare la contul dumneavoastrã de acces, cum ar fi numele de utilizator ºi parola ºi sunteti de acord sã vã asumaþi întreaga responsabilitate pentru activitãþile/acþiunile desfãºurate pe Site cu contul ºi parola dumneavoastrã. În cazul în care suspectaþi cã, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastrã, confidenþialitatea acestor date de acces a fost compromisã, veþi notifica imediat COLUMBOVET pentru a bloca accesul la cont ºi a vã genera cat mai rapid un nou cont.
Efectuarea de operaþiuni neautorizate asupra acestui site ºi tentativa de efectuare a acestora, incluzând fãrã a se limita la: utilizarea abuzivã, utilizarea frauduloasã, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaþii învederea comercializãrii lor, blocarea accesului, s.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

 

Comunicare

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observaþii cu privire la conþinutul ºi structura Site-ului, respectiv pot adresa întrebãri atata timp cât conþinutul acestora nu este ilegal, obscen, ameninþãtor, defãimãtor, care sã afecteze viaþa privatã, drepturile de proprietate intelectualã, ale COLUMBOVET sau ale unor terþe pãrþi, ºi care nu conþin viruºi, deruleazã campanii politice/electorale, solicitãri comerciale, scrisori în lanþ, mailinguri de masã, sau orice altã formã de spam. Nu puteþi folosi o adresã de e-mail falsã sau sã impersonaþi o altã persoanã sau entitate. COLUMBOVET îºi rezervã dreptul, dar nu ºi obligaþia, de a îndepãrta sau edita o astfel de informaþie transmisã. 

 

Politica de Confidentialitate

Legislaþie
Termenii ºi Condiþiile de Utilizare se supun legislaþiei Române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilã, în termen de 30 de zile lucrãtoare de la înregistrarea reclamaþiei la sediul COLUMBOVET. În cazul în care nu se poate ajunge la o înþelegere în termenul precizat anterior, va fi consideratã competentã instanþa judecãtoreascã din aceeaºi structurã administrativã cu sediul COLUMBOVET.

 

Modificari a preturilor si serviciilor oferite

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, intrerupe temporar sau definitiv serviciile pe care le oferim fara un anunt prealabil. Nu suntem raspunzatori catre utilizatorii site-ului si nici catre parti terte de prejudiciile pe care asemenea curs de actiune il atrage.

 

Conciliere

In cazul in care va confruntati cu o problema ce nu pare a fi rezolvabila prin email sau prin discutii cu persoana cu care discutati, puteti apela la administratorul companiei pentru o conciliere gratuita la adresa de mail info[at]columbovet.ro sau prin telefon 0744 57 23 21 .

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

http://www.anpc.gov.ro/

Solutionarea alternativa a litigiilor

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO