1) INFORMATII DESPRE LIVRARE

S.C. Columbovet S.R.L  va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel.

In  cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. Columbovet S.R.L  va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. Columbovet S.R.L  primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, S.C. Columbovet S.R.L  poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de Columbovet pot fi livrate pe intregul teritoriu al Romaniei, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

2) EXPEDIEREA COMENZILOR

Pentru toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 11:00 se incearca expedierea in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate in zilele de vineri , sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. 

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea se incearca procesarea comenzilor confirmate in interval 3-16 zile lucratoare , insa in unele cazuri pot depasi si 30 zile lucratoare cand volumul de comenzi este prea mare.

Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

3) MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe Columbovetse face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum Fan Courier.

Termenul de livrare este in general de maxim 2-3 zile din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 10 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termini pot fi depasiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).

Livrarea coletelor in weekend NU ESTE POSIBILA.

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 3 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra.

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans .

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0725 92 86 60.