Despre noi

COLUMBOVET - CALITATE PENTRU PORUMBEII TĂI

Societatea COLUMBOVET s-a înființat în anul 2006 și începând cu anul 2007 este reprezentantul exclusiv pentru România a celebrei firme ROHNFRIED Germania. Azi ne putem mândri că reprezentăm în România nu doar brand-ul Premium Rohnfried ce și alte firme de prestigiu cum ar fi: Ropa Vet, Dhp Cultura, De Riger, Pigeons Helth and Performance, Polmark, iar împreună cu partenerii noștri am creat brand-ul Cest Pharma, brand care dorește să asigure calitate excepțională la prețuri accesibile. Cest Pharma în continuare este o provocare pentru noi deoarece dorim să aducem împreună inovația medicală veterinară, experiența unor columbofili de top și calitatea producției datorată faptului că colaborăm doar cu producători certificați European GMP.

Misiunea noastră a fost încă de la început sã oferim calitate columbofililor, sfaturi și produse care să ajute porumbeii să zboare mai repede, să fie mai sănătoși, mai pregătiți, mai puternici.
Am fost prima companie românească care a organizat în 2008 și continuă sã organizeze anual seminarii de prezentare și instruire, unde sute de columbofili au putut afla atât despre produsele comercializate de noi cât și despre metodele de pregătire, selecționare, condiționare și îngrijire a porumbeilor.

Toate acestea le găsiți împreună cu informațiile necesare pe site-ul nostru: www.columbovet.ro