Pregătire:

Cu câteva săptămâni înainte de împerechere, este recomandabil să verificați excrementele porumbeilor pentru prezența viermilor, coccidiozei și paratifozei și să îi tratați dacă este necesar.

- Pentru coccidioză și / sau tricomoniasă, recomandăm tratamentul cu B.S.

- Pentru viermi, recomandăm tratamentul cu BelgaWormac.

- Pentru paratifoză, recomandăm tratamentul cu Parastop sau Parasol.

Preparatele de mai sus sunt sigure și nu provoacă vărsături sau deteriorări ale penelor.

Preventiv: Imediat după sezonul de curse sau între sfârșitul mutei și începutul reproducerii, recomandăm ca porumbeii să fie tratați cu Parastop timp de 10-14 zile: 1 plic sau 2 linguri de măsurare în 2 litri de apă sau peste 1 kg de furaj . La o săptămână după vindecarea cu Parastop, vă recomandăm ca porumbeii să fie tratați individual cu Para Control Boost pentru a stabiliza flora intestinală și a le sprijini rezistența generală și imunitatea.

Aproximativ. Cu 3 săptămâni înainte de împerechere dați porumbeilor B.S. împotriva trichomonozei: timp de 3 zile consecutive, 1 plic în 2 litri de apă sau 1 plic peste 1 kg de furaje.

În timpul reproducerii:

De la reproducere, umeziți furajul timp de 3-5 zile consecutive cu 15 ml de Belgarlic + Vit. E; apoi amestecați furajul cu 1 lingură de măsurare Belga Super Fit.

După depunerea ouălor, dați B.S timp de 6 zile: 1 plic în 2 litri de apă sau 1 plic peste 1 kg de furaje. Acest lucru previne trichomoniaza, infecțiile membranei mucoasei culturilor, coccidioza și hexamitiaza B.S. favorizează, de asemenea, năpârlirea.

BelgaBion o dată pe săptămână: 1 plic în 3 litri de apă sau 1 plic în peste 1,5 kg de furaje.

Umeziți 1 kg de furaj o dată pe săptămână cu 15 ml de Belgarlic + Vit. E; apoi amestecați furajul cu 1 lingură de măsurare Belga Super Fit.

Când puii au vârsta de 7 zile, dați-le 25 ml de Belgasol pe litru de apă timp de 5 zile consecutive, pentru tinerii care cresc perfect cu excremente perfecte.