Pentru ca ne pasa!

- Categories : Articole

 

Pentru că ne pasă!

Trăim vremuri istorice! Vremuri grele, când sănătatea și viața ne sunt amenințate de un nou virus. Protecția fiecăruia dintre noi este importantă și totodată protecția celor de lângă noi este forarte importantă.

Columbovet este alături de dumneavoastră așa cum o face de 14 ani!!!

Pentru fiecare comandă on-line îți trimitem o mască gratuit. O poți folosi pentru protecția personală în fața provocărilor de sănătate dar mai ales îți va fi utilă atunci când faci curățenie la porumbei.

Poate până acum ai tratat cu superficialitate curățenia și praful pe care îl inspiri când faci curat. Studiile făcute în aceste luni în care COVID19 face ravagii în toată lumea au reliefat faptul că oamenii care locuiesc în zone poluate au fost muult mai afectați tocmai datorită acestui aspect. Ani de zile de existență într-un aer poluat a deteriorat plămânii acestora iar oamenii respectivi au dezvoltata simptome mai grave a bolii Covid19.

Curățenia generează praf, care este inhalat odată cu aerul și ajunge în plămâni. A venit momentul să ne protejăm sănătatea, purtând atunci când facem curățenie o mască care să ne protejeze de praful volierei.

Pentru toate astea și pentru că ne pasă, îți oferim cu bucurie pe perioada acestei crize, o mască din bumbac. O poți spăla, re-utiliza și te poți proteja utilizând-o. Toate astea pentru că ne pasă!

Multă sănătate tuturor, porumbei sănătoși și columbofili fericiți vă dorim!!!

Share this content