AVIMYCIN FORTE 400G

AVIMYCIN FORTE 400G

68,00 lei
cu TVA

AVIMYCIN FORTE:

  • - preț de top
  • - ajutor metabolic
  • - nas alb

AVIMYCIN FORTE este un supliment alimentar, care ajută metabolismul (metonină și pudră de ciulin) după perioadele de stres

Cantitate

 

Plati securizate

 

Politica de livrare

 

Politica de retur

AVIMYCIN FORTE este un supliment alimentar, care ajută metabolismul (metonină și pudră de ciulin) după perioadele de stres, precum și pentru susținerea tractului respirator, după curse. În plus, față de hrean și nasturtium, conține, de asemenea, lapte de ciulin, tumeric, pulbere de chili și metionină.

3435

Fisa tehnica

Administrare
În pregătirea pentru sezon : continuu timp de 7 zile împreună cu Atemfrei. După concurs: la începutul săptămânii, 2-3 zile. Pregătire pui : 3 ori / săptămână
Administrare
10g pe mâncare / 20 porumbei

Referinte specifice

Administrare:10g pe mâncare / 20 porumbei

În pregătirea pentru sezon: continuu timp de 7 zile împreună cu Atemfrei

După concurs: la începutul săptămânii, 2-3 zile

Pregătire pui: 3 ori/săptămână

Porumbei tineri: pentru a crește vitalitatea naturală în toate fazele de stres (YBS) pe parcursul mai multor zile

Recomandare: AVIMYCIN FORTE poate fi combinat cu orice produs adminstrat pe hrană. Vă recomandăm o utilizare împreună cu Moorgold sau Atemfrei. În plus, hrănirea se poate face prin intermediul hranei în combinație cu K + K Protein 3000 după zbor sau RO 200 Ready înainte de zbor, precum și Immunbooster pentru porumbeii tineri și maturi.

Compoziție: carbonat de calciu, curcuma 4%, cardan de lapte 4%, nasturtiu 4%, pudră de chili 1,6%, rădăcină de hrean 1,6%.

Componente analitice: proteine ​​brute 2,9%, grăsimi brute 1,0%, fibre brute 2,9%, cenușă brută 83,3%, calciu 29,2%, sodiu 0,0%, metionină 0,5%, lizină 0,8% .

Aditivi la 1.000 g: liant: diatomac pământ (E551c) 130.000 mg, montmorillonit analit (1 g 557) 20.000 mg. Aminoacizi: DL-metionină (pură din punct de vedere tehnic) (3c301) 25mg.

S-ar putea sa-ti placa


Related articles on blog