CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORIINATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORII
NATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC

 PRODUSE > Mancare

Compania Vanrobaeys a fost și rămâne o afacere de familie, care a început să producă hrană pentru porumbei în anul 1965. Între timp s-a dezvoltat devenind o companie de top care furnizează hrană pentru columbofili deținători de porumbei campioni, atât din Belgia cât și din alte țări.
Folosim doar porumb de înaltă calitate în toate mixturile noastre, în special Porumb CRIBBS (porumb franțuzesc). Acest porumb este uscat natural de vânt și soare cât încă e pe cotor (colectat în cuști cu gratii) pe parcursul a 6 luni. Își păstrează toate nutrientele atât de necesare de zaharuri, amidon și germinative. Toate acestea în contrast cu porumbul uscat prin uscare automatizată unde se folosește aer fierbinte și care își pierde mult din valoarea nutrițională.
Acest avantaj unic pe care îl avem reprezintă garanția pe care o oferim că mixurile noastre care conțin Porumb Cribbs sunt toate la calitate înaltă pe tot parcursul anului. De asemenea, avem stabilite relații excepționale cu fermierii francezi care ne aprovizionează cu porumb. Aceștia sunt oameni care își iubesc meseria și pun suflet în tot ceea ce cultivă.
 1 2 3 urmatoarele >Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2020. Design by Dojo X