CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORIINATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORII
NATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC

 Produse > Toate produsele

AKTIVES EISEN 500 MLAKTIVES EISEN 500 ML
Fier activ (complex organic de fier)
Pentru creșterea concentrației de oxigen din sânge.
Fierul este o componentă importantă a hemoglobinei, întărind globulele roșii din sânge pentru a facilita transportul de oxigen. Hemoglobina fixează oxigenul inhalat si îl transportă spre globulele roșii.
Cerința de fier este mai mare în perioade mai stresante, cum ar fi perioada de zbor, de înmulțire și de schimbare a penajului. Lipsa de fier este printre cele mai comune deficiențe simptomatice la porumbeii voiajori. O consecință imediată este deficitul de hemoglobină, care conduce la o oxigenare insuficientă a întregului organism.
Porumbelul voiajor își ia energia pentru zbor din lipide. Extragerea de energie din metabolismul lipidic cere mult mai mult oxigen decât cel folosit de organismul uman în schimbul de carbohiodrați, de exemplu. Un nivel ridicat al concentrației de hemoglobină a sângelui este un factor de performanță decisiv. În concluzie, Fierul activ susține hematogeneza, în special crește numărul globulelor roșii, crește concentrația de oxigen din sânge, și astfel, este accelerat procesul de transport a oxigenului la celule (mitocondria). Dupa câteva zile de administrare, valoarea fierului din sânge (valoarea hematocritului) este deja crescută semnificativ și se remarcă o creștere naturală a performanței în competițiile de zbor.
Bolile stomacal-intestinale împiedică asimilarea fierului. Ca si cauze pentru aceasta, se pot remarca: o valoare scazută a oxigenului din sucul gastric , schimbări ale mucoasei din intestinul subțire și infestare cu bacterii dăunatoare. Prin urmare, trebuie să ne asigurăm, că flora intestinală a porumbeilor voiajori să ramană intactă.
1 litru de Active Iron contine 22.000 mg de complex organic de fier. Aceasta formă specială de fier este absorbită cel mai bine de porumbei în comparație cu alte produse pe baza de fier.
O dată cu începerea antrenamentului, aproximativ cu 3-4 săptămâni înainte de începerea perioadei de zbor, produsul trebuie administrat de 2 ori pe săptămână în apă sau furaj, pentru a completa rezervele de fier în timp util.
Minim o dată pe săptămână, 5 ml de Aktives Eisen la 1 l de apă sau 1 kg de furaj, ar trebui administrat și în perioada de înmulțire și schimbare a penajului.
(0)
Pret: 110.00 RON

Pret cu TVA inclus

*Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, in limita a 5 kg,cu exceptia cazurilor unde Fan Curier taxeaza kilometri suplimentari.Peste 5 kg ,costul transportului se stabileste telefonic
inapoi
buc.

 Articole asociate cu AKTIVES EISEN 500 ML
Nu s-a gasit nici un articol!
 Alte produse ...
shop

SEDOCHOL 1000 ML
Pret; - 96.00 RON
shop

ROPA-B PARA 10 ML
Pret; - 35.00 RON
shop

SUCCES CORN 3 KG.
Pret; - 37.00 RON
Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2020. Design by Dojo X