CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORIINATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORII
NATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC

 Produse > Toate produsele

IMMUNOL 500GNoul Immunol conține proteină ​​animală valoroasă din praf de ou, care este deosebit de bogată în imunoglobuline IgY. Praful de ou este o sursă valoroasă de proteine ​​animale. Ea are o valență biologică ridicată de 100%, și eliberează un model ideal de aminoacid. Imunoglobulinele servesc pentru a sprijini o flora intestinală sănătoasă.
Anticorpii aviari din praf de ou, prescurtat IgO (imunoglobulina din gălbenușul oului), pot fi găsite în gălbenuș. Ei au o funcție importantă pasiv imunitară și „luptă” împotriva bacteriilor patogene și virușilor. După formarea complexelor antigen-anticorp, germenii bolii cauzatoare se elimină în fecale.
Creșterea cunoștințelor de bază în jurul ou-anticorpi a dus la o dezvoltare nouă în tehnologia IgO.
Noul praf de ou conține în special anticorpi impotriva:
E. coli - Salmonella - circovirus - rotavirus - Cryptosporidium - coccidia - Clostridia.
În plus, Immunol conține fructo-oligozaharide, prescurtat la FOS. Ele previn crearea de bacterii patogene pe peretele intestinal. Bacteriile intestinale benigne folosesc fructo-oligozaharide ca hrană. Singurele substanțe care îndeplinesc toate criteriile de a fi un prebiotic foarte eficient sunt fructo-oligozaharide.
Al treilea ingredient din Immunol este zerul praf. Zerul praf conține vitamine și minerale, precum și proteine de inaltă calitate .
Utilizare Tollisan Immunol:
În ziua concursului (porumbeii tineri și bătrâni), se adaugă Ropa Oil, dimineața și seara prin intermediul hranei și se adaugă Immunol. Perioada de aplicare depinde de dificultatea concursului(2 până la 3 zile). Pentru detoxifiere, oferiți porumbeiilor depurativ, cu o mulțime de orz fără leguminoase (fasole, mazăre, mazăre dulce). Immunolul înlocuieste proteina lipsãădin dietă, pâna la 100%. Trebuie sa fiți conștienți de concentrația de proteine ​​din acest produs. Dacă furnizați leguminoase veți hrăni porumbeii prea mult. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli în perioada de concurs. Aminoacizii lizină și metionină, cuprinse în Immunol, aduc în plus o îmbunătățire a digestiei proteinelor și fosforul promovează metabolismul energetic.Porumbeii care se întorc la câteva zile dupa concurs și sunt slăbiți, li se poate administra Immunol dizolvat în apă (1 linguriță Immunol 1/2 cană cu apă călduță), pulverizat în ciocul porumbelului .La reproducție administrați Immunol două zile pe săptămână, așa cum este descris mai sus.
Produse cum ar fi Immunol nu ar trebui să lipsească din alimentația porumbeilor.

Administrare:
10 g / 1 kg de hrană.
(-3)
Pret: 190.00 RON

Pret cu TVA inclus

*Transport gratuit la comenzi mai mari de 200 de lei, in limita a 5 kg,cu exceptia cazurilor unde Fan Curier taxeaza kilometri suplimentari.Peste 5 kg ,costul transportului se stabileste telefonic
inapoi
buc.

 Articole asociate cu IMMUNOL 500G
Nu s-a gasit nici un articol!
 Alte produse ...
shop

BELGATAI 5G X 10 BUC
Pret; - 85.00 RON
shop

ORNI SPECIAL - PLIC 5G X 10 BUC
Pret; - 85.00 RON
shop

CLASSIC BREED & SPORT 20KG
Pret; - 60.00 RON
Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2020. Design by Dojo X