CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORIINATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORII
NATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC

DESPRE NOI

 
        COLUMBOVET - CALITATE PENTRU PORUMBEII TĂI

       Societatea COLUMBOVET s-a înființat în anul 2006 și începând cu anul 2007 este reprezentantul exclusiv pentru România a celebrei firme ROHNFRIED Germania. Azi ne putem mândri că reprezentăm în România nu doar brand-ul Premium Rohnfried ce și alte firme de prestigiu cum ar fi: Ropa Vet, Dhp Cultura, De Riger, Pigeons Helth and Performance, Polmark, iar împreună cu partenerii noștri am creat brand-ul Cest Pharma, brand care dorește să asigure calitate excepțională la prețuri accesibile. Cest Pharma în continuare este o provocare pentru noi deoarece dorim să aducem împreună inovația medicală veterinară, experiența unor columbofili de top și calitatea producției datorată faptului că colaborăm doar cu producători certificați European GMP.
        Misiunea noastră a fost încă de la început sã oferim calitate columbofililor, sfaturi și produse care să ajute porumbeii să zboare mai repede, să fie mai sănătoși, mai pregătiți, mai puternici.
Am fost prima companie românească care a organizat în 2008 și continuă sã organizeze anual seminarii de prezentare și instruire, unde sute de columbofili au putut afla atât despre produsele comercializate de noi cât și despre metodele de pregătire, selecționare, condiționare și îngrijire a porumbeilor.
        Toate acestea le găsiți împreună cu informațiile necesare pe site-ul nostru: www.columbovet.ro
        INOVAȚIA CONTINUĂ:
       Pentru prima dată în România, o companie specializată în produse pentru porumbei vă oferă și CONSULTANȚĂ GRATUITĂ pentru folosirea corectă a suplimentelor alimentare și a produselor antibiotice și antiparazitare.

        Specialiștii noștri, crescători cu experiență, stau la dispoziția dumneavoastră pentru a vă oferi cu generozitate sfaturile de care aveți nevoie.
 
 

      
 
 
 
 

       Maghiar Mihaela-DISTRIBUȚIE

Mihaela vă stă la dispoziție cu sfaturi utile telefonic 0725.928.660, sau pe site-ul www.columbovet.ro, la rubrica: Linie telefonică directă.

     
 
 
 
 
 
     OROS BOGDAN - medic veterinar
     Multiplu Campion Național, unul dintre cei mai puternici maratoniști ai Romaniei, Bogdan s-a alăturat echipei noastre. Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Cluj Napoca și specialist în porumbei voiajori. Zeci de crescători folosesc sfaturile lui cu mare succes, cu rezultate notabile la etape sau în campionatele naționale, provinciale sau județene. Bogdan poate fi contactat telefonic la 0742.999.346, sau pe www.columbovet.ro, la rubrica: Linie telefonicã directã.

 
 
      În același timp specialiști ai firmelor prezentate mai sus iți stau la dispozitie cu sfaturi. Tot ce ai de facut este să îi intrebi ceea ce te intereseaza la rubrica: Intreaba specialistii
 
     În încheiere vă mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru și sperăm cã informațiile de aici și produsele noastre să vă fie de folos pentru porumbeii dumneavoastră.
Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2020. Design by Dojo X