CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORIINATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORII
NATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAMDr. BROCKAMP | PROBAC

DESPRE NOI

 
        COLUMBOVET - CALITATE PENTRU PORUMBEII TÃI

       Societatea COLUMBOVET s-a înfiinþat în anul 2006 și începând cu anul 2007 este reprezentantul exclusiv pentru România a celebrei firme ROHNFRIED Germania. Azi ne putem mândri cã reprezentãm în România nu doar brand-ul Premium Rohnfried ce și alte firme de prestigiu cum ar fi: Ropa Vet, Dhp Cultura, De Riger, Pigeons Helth and Performance, Polmark, iar împreunã cu partenerii noștri am creat brand-ul Cest Pharma, brand care dorește sã asigure calitate excepționalã la prețuri accesibile. Cest Pharma în continuare este o provocare pentru noi deoarece dorim sã aducem împreunã inovația medicalã veterinarã, experiența unor columbofili de top și calitatea producției datoratã faptului cã colaborãm doar cu producãtori certificați European GMP.
        Misiunea noastrã a fost încã de la început sã oferim calitate columbofililor, sfaturi ºi produse care sã ajute porumbeii sã zboare mai repede, sã fie mai sãnãtoºi, mai pregãtiți, mai puternici.
Am fost prima companie româneascã care a organizat în 2008 ºi continuã sã organizeze anual seminarii de prezentare ºi instruire, unde sute de columbofili au putut afla atât despre produsele comercializate de noi cît ºi despre metodele de pregãtire, selecþionare, condiþionare ºi îngrijire a porumbeilor.
        Toate acestea le gãsiþi împreunã cu informațiile necesare pe site-ul nostru: www.columbovet.ro
        INOVAÞIA CONTINUÃ:
       Pentru prima datã în Romania, o companie specializatã în produse pentru porumbei vã ofera ºi CONSULTANÞÃ GRATUITÃ pentru folosirea corectã a suplimentelor alimentare ºi a produselor antibiotice ºi antiparazitare.

        Specialiºtii noºtri, crescãtori cu experienþã, stau la dispoziþia dumneavoastrã pentru a vã oferi cu generozitate sfaturile de care aveþi nevoie.
 
 

       FILDAN VLADUT - reprezentant vânzãri
       Loc 1 - Judeþean Derby Viena 2014
       Vladuþ, este deja o figurã conoscutã în media columbofilã atât pentru rezultatele proprii cât ºi pentru sfaturile ºi programele oferite unor campioni. Lemnaru Cristi din Olt ºi Stroe Florin Alin din Prahova, fiind doar douã exemple dintre cei consiliaþi de reprezentantul nostru. Ambii sunt CAMPIONI AI ROMÂNIEI!!! Îl puteți contacta pe Vlãdut telefonic la 0742.545.735 sau pe site-ul www.columbovet.ro la rubrica: Linie telefonicã directã.
 
 
 
 

       Maghiar Mihaela
Mihaela vã stã la dispoziþie cu sfaturi utile telefonic 0753.470.641, sau pe site-ul www.columbovet.ro, la rubrica: Linie telefonicã directã.

     
 
 
 
 
 
     OROS BOGDAN - medic veterinar
     Multiplu Campion Naþional, unul dintre cei mai puternici maratoniºti ai Romaniei, Bogdan s-a alãturat echipei noastre. Absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Cluj Napoca ºi specialist în porumbei voiajori. Zeci de crescãtori folosesc sfaturile lui cu mare succes, cu rezultate notabile la etape sau în campionatele naþionale, provinciale sau judeþene. Bogdan poate fi contactat telefonic la 0742.999.346, sau pe www.columbovet.ro, la rubrica: Linie telefonicã directã.

 
 
      În același timp specilaiști ai firmelor prezentate mai sus iți stau la dispozitie cu sfaturi. Tot ce ai de facut este sã îi intrebi ceea ce te intereseaza la rubrica: Intreaba specialistii
 
     În încheiere vã mulțumim pentru vizitarea site-ului nostru și sperãm cã informațiile de aici și produsele noastre sã vã fie de folos pentru porumbeii dumneavoastrã.
Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2019. Design by Dojo X