CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORIINATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAM
ROHNFRIEDCEST PHARMABELGICA DE WEERDRopaVetVANROBAEYSPOLMARK ACCESORII
NATURALVERSELE LAGA VET-SCHROEDER TOLLISANPRONAFITKAUCABAM

 Produse > Toate produsele

AVIBAC STABILIZER 1000 MLAVIBAC STABILIZER – 1000 ML Un super produs care revoluționează dezinfecția crescătoriei!!! Dezinfectarea crescătoriei cu dezinfectanți chimici are multiple dezavantaje. În primul rând este bine de știut faptul că orice suprafață conține bacterii. Procentul este favorabil bacteriilor ,, bune” , procentul bacteriilor ,,rele”, fiind mai mic. În același timp există si un procent din suprafata (aprox 3 – 4 %) liber, unde nu se gasesc nici un fel de bacterii. În momentul curațării suprafetei cu un dezinfectant chimic, sunt distruse toate bacteriile, si cele ,,bune,” si cele ,,rele,”. Rezultă un câmp curat, cu bacterii moarte, terenul propice pentru o nouă colonizare. Testele stiintifice au demonstrat că in 15 minute de la dezinfectare, peste 50% din suprafață este repopulată cu bacterii. Primele bacterii care populează suprafața sunt cele ,,rele”, în termeni populari. Tot științific s-a demonstrat ca bacteriile comunică între ele, iar semnalele pe care le transmit în acest caz sunt referitoare la hrana din abundență gasită pe suprafața de studiu (bacteriile moarte). Așadar, invazia bacteriilor ,,rele” este preponderentă și în final obținem o suprafață în care procentul bacteriilor ,,bune,, scade, iar a celor ,,rele,, crește. Pe scurt, muncă degeaba și mai mult cu o suprafață mai dăunătoare. De aceea putem vedea de multe ori când facem curat o schimbare la nivelul consistenței găinațului. Biochimistul Alfred Berger brevetează în acest sens un produs revoluționar : AVIBAC STABILIZATOR. Acest produs natural pentru dezinfecție conține probiotice (bacterii bune)!!! Ce se obține odată cu folosirea lui: spațiile libere de care vorbeam mai înainte se umplu cu bacterii ,,bune”! Crește concentrația de bacterii ,,bune” (probiotice) pe întreaga suprafață, schimbandu-se în mod drastic procentajul între cele doua grupe de bacterii, în favoarea probioticelor!!! Astfel obținem un mediu mai sănătos pentru porumbeii noștri și se cunoaște faptul că prima condiție a performanței este o crescătorie sănătoasă.
Administrare: AVIBAC STABILIZATOR – se pulverizează 1-2 ori pe săptămână cu soluție ( 100 ml Avibac Stabilizator amestecat cu atîta apa încât să puteți pulveriza 50 mp din crescatorie). Se pot da direct cu porumbeii înăuntru, produsul nu are efecte nocive asupra porumbeilor.

(-1)
Pret: 126.00 RON

Pret nou: 64.00 RON

Pret cu TVA inclus

La comenzi mai mari primiti discount !!! Mai multe informatii la telefon: 0753.470.641
inapoi
buc.

 Articole asociate cu AVIBAC STABILIZER 1000 ML
Nu s-a gasit nici un articol!
 Alte produse ...
shop

GRATARE BOXA PLASTIC 35 X 35 CM
Pret; - 4.00 RON
shop

OUĂ DE PLASTIC
Pret; - 15.00 RON
shop

CLEME RECUNOASTERE VERDE - 8X5 MM - 50 BUC/ SET
Pret; - 5.50 RON
Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2018. Design by Dojo