CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIED BELGICA DE WEERD RopaVet PRONAFIT NATURAL DHP CULTURA CEST PHARMA DeReiger POLMARK ACCESORII VANROBAEYS KAUCABAM 
ROHNFRIEDBELGICA DE WEERDRopaVetPRONAFITDHP CULTURACEST PHARMADeReigerPOLMARK ACCESORIIVANROBAEYSKAUCABAM

Politica de confidentialitate

SC COLUMBOVET SRL denumita mai departe COLUMBOVET, în calitate de autor, proprietar, administrator al www.columbovet.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, COLUMBOVET are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

COLUMBOVET se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-ului www.columbovet.ro, prin accesarea aplicatiei COLUMBOVET Notificari pentru sistemele cu Android, asa cum prevad dispozitiile Legii 677/2001 cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare (art.12)
- dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13);
- dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14);
- dreptul de opozitie (art.15);
- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17);
- dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamântul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de COLUMBOVET în conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica oricând acest lucru la urmatoarea adresa: office@columbovet.ro.

Scopul colectarii datelor
Atunci când ne furnizati datele cu caracter personal, COLUMBOVET le poate utiliza în urmatoarele scopuri declarate, daca nu se specifica în alt fel:

- pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
- pentru a va confirma serviciile pe care le-ati achizitionat în sistem on-line si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste servicii (program de operare etc);
- transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
- informatii despre promotii prin posta si telefon, SMS, sau alte mijloace de comunicare cu privire la produsele COLUMBOVET sau ale firmelor partenere;

COLUMBOVET poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau în cazurile de buna-credinta în care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale COLUMBOVET si ale site-ului www.columbovet.ro; actionarea în circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii.

Atunci când COLUMBOVET este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau nu se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare îndeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.columbovet.ro sau prin aplicatia COLUMBOVET Notificari, în urmatoarele scopuri:

- înregistrarii dumneavoastra ca membru;
- înregistrarii dumneavoastra ca distribuitor;

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamântul dumneavoastra în caz de litigii/dispute privind fraudele institutiilor abilitate.

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime
COLUMBOVET poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate în urma prelucrarii în urmatoarele scopuri:

- realizarii de rapoarte / analize;
- realizarii de informari în scopuri proprii;
- publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de COLUMBOVET
Utilizarea cookie-urilor
Cookie-urile (terminologia include "Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau pur ?i simplu "cookie" ) sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci când accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face Site-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru. Acestea se refera la preferintele dvs. în materie de confidentialitate online sau publicitate relevanta. De asemenea utilizam cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit sa întelegem cum utilizeaza oamenii Site-ul si pentru a ne ajuta sa îmbunatatim structura si continutul lui, excluzând indentificarea personala a utilizatorului.

Cum pot sa controlez sau sa sterg cookie-urile?
Majoritatea browserelor de Internet sunt setate initial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteti modifica setarile pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri catre calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra mobil (smartphone, tableta).

În cazul în care anulati cookie-urile pe care le utilizam, nu veti mai primi informatii personalizate atunci când vizitati Site-ul COLUMBOVET.

Daca utilizati mai multe dispozitive pentru a vizualiza si a accesa Site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui sa va asigurati ca fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât sa corespunda preferintelor dumneavoastra de cookie.

Mai jos aveti câteva link-uri, care va explica cum puteti schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula în "optiuni" sau în meniul de "preferinte" al browserului. Pentru mai multe detalii puteti folosi si optiunea "ajutor" a browserului dumneavoastra.

 

Cookie settings în Internet Explorer

Cookie settings în Firefox

Cookie settings în Chrome

Cookie settings în Safari

Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2017. Design by Dojo