CALITATE PENTRU PORUMBEII TAI

Produse de calitate care sa ajute porumbeii sa zboare mai repede, sa fie mai sanatosi, mai puternici.

Vezi produsele
ROHNFRIED BELGICA DE WEERD RopaVet PRONAFIT NATURAL DHP CULTURA CEST PHARMA DeReiger POLMARK ACCESORII VANROBAEYS KAUCABAM 
ROHNFRIEDBELGICA DE WEERDRopaVetPRONAFITDHP CULTURACEST PHARMADeReigerPOLMARK ACCESORIIVANROBAEYSKAUCABAM

LINIE TELEFONICA DIRECTA

Oros Bogdan - Dr. veterinar

Multiplu Campion Național, Unul dintre cei mai puternici maratoniști ai Romaniei.

Bogdan s-a alăturat echipei noastre de curând, lucrând în farmacia veterinară a firmei Columbovet. Este absolvent al Facultatii de Medicina Veterinara din Cluj Napoca și specialist în porumbei voiajori. Zeci de crescători folosesc sfaturile lui cu mare succes, cu rezultate notabile la etape sau în campionatele naționale, provinciale sau județene.

Telefon: 0742.999.346


CRISTINA POP - Dr. veterinar

Tânără și entuziastă, Cristina Pop iubește porumbeii și sportul columbofil si tocmai de aceea va veni cu răspunsuri și soluții la problemele veterinare ale porumbeilor dvs.

Cristina vă stă la dispoziție cu sfaturi utile telefonic 0755.809.363, sau pe site-ul www.columbovet.ro, la rubrica: Linie telefonică directă.

Telefon: 0755.809.363


Fildan Vlăduț - Director de vânzari

Loc 1 Județean Derby Viena 2014

Vlăduț, este deja o figură cunoscută in media columbofilă atât pentru rezultatele proprii cât și pentru sfaturile și programele oferite unor campioni. Lemnaru Cristi din Olt și Stroe Florin Alin din Prahova, fiind doar doua exemple dintre cei consiliați de reprezentantul nostru. Ambii sunt CAMPIONI AI ROMANIEI!!!

Telefon: 0744.572.321


 

Termeni si Conditii | Politica de confidentialitate | Contact | Copyright © Columbovet.ro 2015 - 2017. Design by Dojo